Néhány szó a precíz bútortervezéstől a beépítésig.

Néhány szó a precíz bútortervezéstől a beépítésig.

Cégünk fő profilja: Egyedi beépített konyhák gardróbszekrények, tolóajtós beépített szekrények, tolóajtós beépített gardróbszekrények és térelválasztó tolóajtók tervezése és kivitelezése.

A MEGA-TOLÓAJTÓ Kft. által forgalmazott és készített egyedi beépített gardróbbútor tolóajtó, térelválasztó tolóajtó, az egyik legismertebb és leginkább kedvelt választás lakásunk otthonosabbá és beépített szekrényeink, gardróbszekrényeink praktikusabbá tételére.

 

A tolóajtók összehasonlítva a hagyományos ajtókkal, rengeteg előnnyel rendelkeznek működésüket tekintve. Praktikus megoldás folyosók, előszobák beépítésénél, az ajtó nyitáskor nem vált síkot, ráadásul egy tükrös tolóajtó optikailag is növeli a teret.

 

A tolóajtós kivitelezés kiváló a lakás bármely részében, legyen az a konyha, fürdőszoba, nappali, hálószoba vagy a gardróbszoba.

Beépített szekrényeink segítségével a kivitelezésénél nincs holttér illetve kihasználatlan hely, valamint speciális tolóajtó vasalataink segítségével a tetőtér hasznosíthatatlan részeit is könnyedén beépítjük.

 

Tolóajtóink acélból vagy alumíniumból készülnek, alsó görgős kivitelben. Ezeket széles színválasztékban kínáljuk, így lehetőség van arra, hogy ügyfeleink részére egyedi gardróbszekrényt tervezzünk.

- Tolóajtó

Az ajtó frontja lehet bútorlap, tükör, üveg, bambusz, rattan, bőr vagy textil. Az osztások segítségével a fenti anyagok kombinációja is megvalósítható, így csupán képzeletünk szab határt lehetőségeinknek.

- Gardrób

A faltól - falig beépítés a legoptimálisabb helykihasználást biztosítja. A gardróbok belső részét korpusznak nevezzük. Ez általában bútorlapból készül, amit széles színválasztékban biztosítunk.

A bútorlapok tartós 2mm-es ABS él védelmet kapnak. Ez az eljárás a bútor élettartamát és minőségét növeli jelentősen.

A tér nagyságától függ, hogy nyíló-, toló-, vagy csuklósajtóra van szükség.

 

Legismertebb termékeink a méretre és egyéni tervezés alapján készített beépített szekrény, tolóajtós szekrény (gardrób-szekrény) gardróbszoba. A korszerű, helytakarékos és praktikus kialakítású szekrényekhez leginkább a tolóajtós megoldásokat szoktuk javasolni, azonban keskeny vagy szűk helyek, sarokelemek beépítéséhez a nyíló vagy csuklóajtókat ajánljuk. A bútorbelsők és a különálló gardróbszobák felszerelése ötletesen variálható a sokféle kiegészítő segítségével.

 

Az egyedi igények szerint készített szekrények, konyhák, gardróbok, tolóajtók piacán, meghatározó szerepet tölt be cégünk.

A szekrények, konyhák, gardróbok, tolóajtók tervezése és kivitelezése egy kézben van, ami kevesebb utánjárást, gördülékenyebb ügymenetet, alacsonyabb árat és egyértelmű garanciát jelent Önnek.

Az általunk készített termékek praktikusak, ugyanakkor egyediek és esztétikusak.

Kiváló alapanyagokkal, nagy rutinnal, 10 év garanciával dolgozunk.

Kizárólag a gyakorlatban bevált technológiákat alkalmazunk, mint pl. a DSH tolóajtó rendszer.

Szakembereink minden enteriőrben otthonosan mozognak, és kiváló megoldásokat találnak ezekben.

A szekrényeket, konyhákat, gardróbokat, tolóajtós bútorokat nem pusztán összeszereljük, hanem igény szerint beépítjük ezekbe a funkciójuknak megfelelő háztartási gépeket és kiegészítőket is.

Az évtizedes szakmai múltunknak hála, pontosan ismerjük megrendelőink elvárásait.

Ügyfélkezelésünknek köszönhetően minden megrendelőnk úgy érzi, mintha momentán ő lenne az egyetlen vásárlónk.

 

Csillag Zoltán

Ügyvezető

Mega-Tolóajtó kft.

 

Értékes volt számodra a blog bejegyzés?
Kérlek küldj visszajelzést a szavazatoddal!

1 szavazat

Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az adatvédelmi tájékoztatót.
Legfrissebb bejegyzések

Csillag Zoltán, ügyvezető
Tolóajtó specialista

A Mega Tolóajtó Kft. csapata

Csillag Zoltán, ügyvezető
Tolóajtó specialista

A Mega Tolóajtó Kft. csapata

Kérjen ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívjuk!
Ajánlatot kérek!