Mega-Tolóajtó Kft

Visszahívás

Cégünk pályafutása 2006 áprilisában indult CSILIZ BÚTOR Bt néven, melynek székhelye: Budapest Templom utca 69. volt. Ekkor még csak műhellyel, bemutató termek nélkül.

 

Az indulásban sokat jelentett ügyvezetőnk: Csillag Zoltán 15 éves szakmai hírneve és tapasztalata. Háromfős családi vállalkozásunk kéziszerszámokkal, néhány megbízással és hatalmas tervekkel indult neki az egyedi bútorok és tolóajtók piacának.    

 

A sok elégedett ügyfél hamar jó hírünket keltette és elérkezettnek láttuk az időt, hogy 2006 szeptemberében megnyissuk első bemutatótermünket. 2006 óta sok idő eltelt és a cégünk is folyamatosan gyarapodik. 2015-ben is nagy változások köszöntöttek be a csapatunk életébe. 

 

Sikerült a növekvő igényeinkhez mérten egy nagyobb és jobb helyen fekvő műhelyt kibérelni. A nagyobb műhely több lehetőséget is adott, el tudtunk indítani lapszabászatunkat is, ahova szívesen várjuk a asztalosokat/viszonteladókat is. 

Összevonva erőinket és kreativitásunkat megalkottunk egy minden jegyében profi és a mostani kor igényeit kielégítő üzletet, a Self store plázában a III. kerületben. Ez az üzlet a maga ~70m2 területével meglehetősen látványosra sikerült, mindenképpen érdemes ellátogatni ide. Nekünk, sokat tapasztalt „vén rókáknak” is elállt a lélegzete amikor a részek összeálltak egy nagy egésszé.      

 

Tervezési és értékesítési részünk is kibővült az évek alatt. Tervezőink fegyvertárába tartozik a 3D látványtervezés is. Így minden munkát fénykép minőségben meg lehet tekinteni még az elkészülése előtt, ez is segít abban hogy a bútor jobban személyre legyen szabva, illetve olyan legyen amilyet elképzeltünk. Értékesítőink szintén több éves tapasztalattal rendelkeznek, ezért nagy rálátással és rutinnal rendelkeznek, tervezéskor rengeteg hasznos tanácsot adhatnak.

 

A III. Pünkösdfürdő utca 52-54 alatt (Self store plázában) találhazó bemutatótermünk készséggel szolgálja ki a Budai emberek igényeit, míg a Pesti ügyfelek ott terveztethetik a bútoraikat, ahol a gyártás is folyik, ugyanis a IV. ker. Madridi utca 2. szám alatt található üzletünk az Alkotóműhelyünnkel egy helyen található. 
Nagy utat tettünk meg eddig, jelenleg 2 bemutatótermünkkel, gépesített műhellyel, kisteherautókkal és 36 munkatárssal az egyedi tervezésű bútorok piacán nívós helyet vívtunk ki magunknak.

További tervekkel, célokkal, ötletekkel várjuk ügyfeleinket, hogy megvalósíthassuk álmaikat.

 

Mottónk: 

 

Minőség 

Elégedettség

Garancia

Alaposság

 

Ami ebben segít bennünket: Sikerorientált csapat, amelyet magas szintű szakmai tudás, a munkatársakkal és az üzleti partnerekkel szembeni lojalitás jellemez.

Tisztelettel és köszönettel:

Csillag Zoltán

Ügyvezető

Pillanatképek a Mega - Tolóajtó Kft csapat tagjairól

Elégedett ügyfél
0db
Elégedettségi garancia
0%
Ház amelyben dolgoztunk
0db
Rendelkezésre állás
0%

Prémium tolóajtó megoldások, közvetlenül a gyártótól

A MEGA - TOLÓAJTÓ Kft. mögött folyamatos fejlesztések és sokéves szakmai tapasztalat áll, melyeknek köszönhetően PRÉMIUM minőségű tolajtókat kínálunk, elérhető árakon! 

Az egyedi tolóajtó és bútor gyártás óriási előnye, hogy Önnek nem kell komprumisszumot kötnie, mint a polcokról levett megoldások esetében. Az egyedi tolóajtókkal rengeteg helyet tudunk Önnek megspórolni így kényelmesebben tárolhatja a gardróbszekrényében a ruháit, a konyhájában az edényeit, vagy az irodájában az iratait. 

 

Az általunk gyártott tolóajtóknál csillapított behúzási technológiát alkalmazunk, melynek segítségével a tolóajtók halkan nyílnak, illetve csukódnak, valamint ezzel a bútor élethosszát is jelentősen megnöveljük!

A régi klasszikus tolóajtó megoldásoknál Pl. 3 nagy bútorlapot alkalmaztak magának az ajtónak, melyek nyomasztó hatásúak voltak az előszobába, vagy a nappaliba belépve.

EZZEL SZEMBEN MI

A színezett üvegbetétekkel vizuálisan növeljük a teret, optikai tértágítást hajtunk végre és ezáltal egy gyönyörű dizájn elem lesz a tolóajtó, mely szerver része az adott helységnek.  

A tükrös ajtóink például biztonsági fóliával vanank ellátva.

Ezért egyrészt könynen tisztíthatóak, másrészt biztonságosak, mert Pl. ha egy kisgyermek valamilyen oknál fogva kalapácsal esne neki, az üveg nem omolna ki a tolóajtóból, hanem azt a biztonsági fólia hátulról megtartaná. 

MEGA-TOLÓAJTÓ Kft.

Cégünk fő profilja: Egyedi beépített gardróbszekrények, tolóajtós beépített szekrények, tolóajtós beépített gardróbszekrények és térelválasztó tolóajtók tervezése és kivitelezése.A MEGA-TOLÓAJTÓ Kft. által forgalmazott és készített gardrób ajtó, térelválasztó ajtó, az egyik legismertebb és leginkább kedvelt választás lakásunk otthonosabbá és beépített szekrényeink, gardróbszekrényeink praktikusabbá tételére.

A gardrób ajtók összehasonlítva a hagyományos ajtókkal, rengeteg előnnyel rendelkeznek működésüket tekintve. Praktikus megoldás folyosók, előszobák beépítésénél, az ajtó nyitáskor nem vált síkot, ráadásul egy tükrös tolóajtó optikailag is növeli a teret. A tolóajtós kivitelezés kiváló a lakás bármely részében, legyen az a konyha, fürdőszoba, nappali, hálószoba vagy a gardrób szoba. 

Beépített szekrényeink segítségével a kivitelezésénél nincs holttér illetve kihasználatlan hely, valamint speciális vasalataink segítségével a tetőtér hasznosíthatatlan részeit is könnyedén beépítjük.

Bútorkészítés mesterfokon!

Több mint 15 éves tapasztalattal készítünk egyedi tolóajtókat és bútorokat. Az általunk kínált termékek és szolgáltatások gyönyörű, egyedi dizájnnal készülnek, melyek nem csak díszei lesznek az otthonának, de olyan praktikus megoldásokat is tartalmaznak, amelyekkel egyszerűbbé tesszük a hétköznapjait is!

Kérjen ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívjuk!
Ajánlatot kérek!