A munkafolyamat lépései

  1. Az ajánlatkéréshez hozzávetőleges  méretekre van szükség, milyen magas, széles és mély szekrényben gondolkodik.
  2. Ezt követően átbeszéljük az igényeket és azt, hogy a megrendelő mit szeretne. Hova lesz a szekrény, miből hány darab legyen benne, sok fiók vagy inkább akasztós, stb…
  3. Ezek után elkészítjük a bútor méretarányos terveit. Itt még mindig lehet bármin változtatni, finomítani.
  4. A rajzok elkészítése után az anyagok kiválasztása jön. A bútor színének megválasztása, az ajtó vasalat típusa és színe, az ajtóbetétek eldöntése (tükör, színes üveg, bútorlap, egyéb).
  5. A rajz és az anyagok kiválasztása után kikalkuláljuk a költségeket.
  6. Megrendeléskor felvesszük az adatokat, megírjuk a szerződést mellékelve a szekrény tervet.
  7. Ezután felmérési időpontot egyeztetünk. Előfordulhat az is, hogy felmérésnél nem várt dolgok merülnek fel, ilyenkor szükséges még egy találkozás, hogy mindent lepontosítsunk. Igény szerint a bútor 3D-s látványtervét is el tudjuk készíteni, amelyen - nagyon kis eltérésekkel - már a kész bútor látható.
  8. Felmérés végeztével tudunk szerződni!
  9. Az 50% előleg beérkezésével elkezdődik az anyagrendelési és gyártási folyamat. Ennek elején egyeztetünk egy pontos időpontot a majdani szerelésre.
  10. Amint a bútor legyártásával elkészültünk, a megbeszélt dátumon, már megyünk is ki beszerelni a megrendelt tételeket.

Szerelés végeztével összepakolunk és eltakarítunk magunk után, átadjuk a garancialevelet, majd elköszönünk és végeztünk is:)

Csillag Zoltán, ügyvezető
Tolóajtó specialista

A Mega Tolóajtó Kft. csapata

Kérjen ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívjuk!
Ajánlatot kérek!