Bútorlapok bűvöletében.

Bútorlapok bűvöletében.

Bútorlapos/laminált ajtók.

 

A bútorlap sokaknak még mindig az egyszerű és minden kreativitást nélkülöző megoldás jelenti. Tévesen. Egy laminált anyaggal is lehet igényes dolgokat készíteni. Ma a laminált lapok forgalmazásában és gyártásában Europában a vezető szerep az EGGER cégé. Több mint negyven éves múltjuk és majdnem nyolc ezer alkalmazottjuk is bizonyítja hogy komolyan foglalkoznak a minőséggel és a designel is. A MEGA-TOLÓAJTÓ kft álltal gyártott ajtók és szekrényeknél mindig törekszünk ezen lapok használatára! Beépített szekrényeknél, gardróboknál és tolóajtóknál nagy segítség lehet több mint 100 színből választani álmaink bútorát.

A színekről más eset szó sok helyen, viszont a "felületekről" másnéven struktúráról csak elvétve lehet találni leírásokat. Az alábbi felsorolásban megtalálhatóak a színkód végén lévő jelzések jelentései! Jó ezekkel is tisztában lenni mielőtt az ember aláír egy szerződést!

 

SM Seidenmatt       Sima, lakkhoz hasonló felület struktúra nélkül. Főként uni színeknél kerül alkalmazásra.

ST2 Diamond          Szemcsés gyöngyhatású felület, közepesen Fényes. Alkalmas fémes dekorokhoz, uni színekhez és kőutánzatokhoz.

ST3 Woodpore        Markáns és egyenes vonalú fapórusok nyitott pórusú hatással. Alkalmazható Fehér és fekete uni színeknél és erősen porózus fadekoroknál.

ST9 Perfect Matt     Igen finom, matt, meleg és lágy tapintású felület, meggyőző felületi tulajdonságok. Világos és sötét fadekorokhoz valamint természetes hatású fantázia dekorokhoz.

ST11 Natural Pore   Természetes pórus fafelületeken, matt és fényes hatás keveredése. Szabálytalan formák kombinációja a pólusok hosszában. Kiemeli a fautánzat természetességét bizonyos                                             uni színekkel is kombinálható.

ST15 Office              Sík, lakkhoz hasonló felület a megfelelő felületi tulajdonságokkal. Számos fa-, uni- és fantázia dekorhoz használható.

ST22 Matex             Mélyen kefélt felület csillogó és matt sávokkal és fához hasonló jelleggel. Használható csíkozott fautánzatokhoz, fantázia dekorokhoz és uniszínekhez.

ST24 Finepore         Sík, egyenletes pórusok nagyobb kihagyásokkal. Közepes fényességi foka miatt számos fautánzaton használható.

ST30 Fényes           Finom fényű bútorlap és élanyag. Elegáns optikai hatás. Harmonikus kombináció a matt felületekkel. Dekorban, lamináltban, élanyagban.

ST70 Elegance        Sík, sima felület egy polírozott kőutánzat természetes jellegével. Márványutánzatokhoz is használható.

ST72 Topface          Gyöngyhatású felület. Kifejező, enyhén fényes. Kő- és gránitutánzatokhoz.

ST82 Granito           Mélyen dombornyomott felület robusztus felületi tulajdonságokkal. Homokfúvott hatás. Gránit- és markánsabb kőutánzatokhoz használható.

HG Hochglanz         Sík, sima, magasfényű felület egy polírozott kőutánzat hatásával. Alkalmas kő-, gránit- és márványutánzatokhoz.

 

Érdemes mindenre figyelni. A lényeg a részletekben rejlik.

 

Tisztelettel:

MEGA-TOLOAJTO kft

 

Forrás:  www.egger.com

Értékes volt számodra a blog bejegyzés?
Kérlek küldj visszajelzést a szavazatoddal!

4 szavazat

Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az adatvédelmi tájékoztatót.
Legfrissebb bejegyzések

Csillag Zoltán, ügyvezető
Tolóajtó specialista

A Mega Tolóajtó Kft. csapata

Csillag Zoltán, ügyvezető
Tolóajtó specialista

A Mega Tolóajtó Kft. csapata

Kérjen ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívjuk!
Ajánlatot kérek!