Átgondolt tervezés!

Átgondolt tervezés!

Üdvözlet.

Megpróbálom szemléltetni, hogy mit jelent az hogy "tanácsadás és tervezés" . Mi a MEGA-nál nem rendeléseket veszünk fel, hanem tisztába vagyunk vele hogy néha érdemes fogni a megrendelő kezét és vezetni. Lássunk is neki és nézzünk egy konkrét példát:

Beépített szekrényt szeretnék a hálószoba egyik falára faltól falig. 190cm széles 260 magas és 65 mély 3részre osztottat 4db fiókkal, polccal és akasztós résszel(ingek/öltönyök). Köszönettel: Hercz Éva

Egy ilyen árajánlat kérést egy átlag asztalos úgy kezelné hogy belerakja amit az ügyfél kér, mert félne tanácsot adni. És Ez lenne belőle:

Amivel úgy amúgy nincs is gond, mert szerkezetileg ez is tökéletes és működik. Csak kevésbé átgondolt az egész, nézzük meg együtt, mire is gondolok.

 

Beépített szekrényt szeretnék a hálószoba egyik falára faltól falig

Ez azt jelenti hogy a szekrényt mindenhol fal határolja, tehát a szekrénynek nem szükséges tető,alj és hátlap.(felesleges költségek, statikai szerepük eléggé elenyésző és egy igényesen elkészített lakásban higiéniai szerepük sincs) Tehát itt nekünk mint tanácsadónak és tervező már résen kell lenünk hogy ezek nélkül tervezzük a szekrényt.(felesleges költségek.)

190cm széles 260 magas és 65 mély 3részre osztottat 4db fiókkal, polccal és akasztós résszel(ingek/öltönyök).

 Megvannak a körülbelüli méreteink, ügyfelet érdemes ilyenkor az árajánlat adás elött még felhívni telefonon. Érdemes elmagyarázni az árajánlat kérőnek hogy 190cm szélességnél 2 ajtóval is tökéletesen működik ez az elosztás amit ő szeretne.(A megrendelők egy elenyésző része látja át csak a szekrényét készen ezért érdemes hasznos tanácsokkal ellátni, mindjárt meglátjuk mire is gondolok....

Kicsit átgondoltabb tervezéssel a beépített gardrób így néz ki:

Ami szembetűnő hogy eltűnt a tető, alj és hátfal. A szekrény két ajtós lett és a felülre bekerült egy széles polc a nagyobb dolgoknak(bőröndnek, táskának) Igazából a megrendelő ugyan azt kapja, csak látványosabb lesz a nagyobb ajtók miatt és kedvezőbb ára lesz a szekrénynek. Joggal merül fel a kérdés mindenkiben, nade mennyivel? :)

Az első szekrény ára (3 ajtós tervezés):                                               ~240.600 Ft

A második szekrény ára (2 ajtós, átgondolt és átbeszélt szekrény):    ~182.000 Ft(és csak halkan jegyzem meg hogy ez egy áfás ár! )

 

A különbség szemmel látható és jelentős. MAJDNEM 30 % !!! Ezért érdemes a tervezésre több időt fordítani. Mi a MEGA-nál mindent szekrényt úgy készítünk mintha magunknak készítenénk ezért azok átgondoltak és költséghatékonyabbak. Az itt megspórolt 60.000 Forintból min inkább veszünk bele pár új cipőt vagy táskát a ház asszonyának hogy a béke és nyugalom is megmaradjon!

Ez az a rész amit az emberek sokszor kihagynak, az ésszerű tervezés és ez kerül a végén sokba.

 

Keressen minket bizalommal

Ingyenes tanácsadás és árajánlat kérés ITT

Értékes volt számodra a blog bejegyzés?
Kérlek küldj visszajelzést a szavazatoddal!

1 szavazat

Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.


Ide kattintva elolvashatja az adatvédelmi tájékoztatót.
Legfrissebb bejegyzések

Csillag Zoltán, ügyvezető
Tolóajtó specialista

A Mega Tolóajtó Kft. csapata

Csillag Zoltán, ügyvezető
Tolóajtó specialista

A Mega Tolóajtó Kft. csapata

Kérjen ajánlatot!
Munkanapokon 3 órán belül visszahívjuk!
Ajánlatot kérek!