Mega-Tolóajtó Kft

Mega-Tolóajtó Kft. a Tolóajtó specialista.

Mega-tolóajtó Kft. csapata

Cégünk pályafutása 2006 áprilisában indult CSILIZ BÚTOR Bt néven, melynek székhelye: Budapest Templom utca 69. volt. Ekkor még csak műhellyel, bemutató termek nélkül.

Az indulásban sokat jelentett ügyvezetőnk: Csillag Zoltán 15 éves szakmai hírneve és tapasztalata. Háromfős családi vállalkozásunk kéziszerszámokkal, néhány megbízással és hatalmas tervekkel indult neki az egyedi bútorok és tolóajtók piacának.    

A sok elégedett ügyfél hamar jó hírünket keltette és elérkezettnek láttuk az időt, hogy 2006 szeptemberében megnyissuk első bemutatótermünket. 2006 óta sok idő eltelt és a cégünk is folyamatosan gyarapodik. 2015-ben is nagy változások köszöntöttek be a csapatunk életébe. 

Sikerült a növekvő igényeinkhez mérten egy nagyobb és jobb helyen fekvő műhelyt kibérelni. A nagyobb műhely több lehetőséget is adott, el tudtunk indítani lapszabászatunkat is, ahova szívesen várjuk a asztalosokat/viszonteladókat is. 

Összevonva erőinket és kreativitásunkat megalkottunk egy minden jegyében profi és a mostani kor igényeit kielégítő üzletet, a Self store plázában a III. kerületben. Ez az üzlet a maga ~70m2 területével meglehetősen jól felszereltre és látványosra sikerült, mindenképpen érdemes ellátogatni ide. Nekünk sokat tapasztalt „rókáknak” is elállt a lélegzete amikor a részek összeálltak egy nagy egésszé.      

Tervezési és értékesítési részünk is kibővült az évek alatt. Tervezőink fegyvertárába tartozik a 3D látványtervezés is. Így minden munkát fénykép minőségben meg lehet tekinteni még az elkészülés előtt, ez is segít abban hogy a bútor jobban személyre legyen szabva, illetve olyan legyen amilyet elképzeltünk magunknak. Értékesítőink több éves tapasztalattal és ezért nagy rálátással és rutinnal rendelkeznek, tervezéskor rengeteg hasznos tanácsot adhatnak.

A III. Pünkösdfürdő utca 52-54(Self store pláza) számon található üzletünkben még szombaton is várjuk az érdeklődőket. Aki esetleg szeretné megtekinteni a műhelyt, vagy jobban szeretne ott bútort terveztetni ahol a gyártás folyik akkor erre is meg van a lehetőség III. ker. Szőlőkert u. 9. (16-os épület az udvarban) üzletünkben. Nagy utat tettünk meg eddig, jelenleg 2 bemutatótermünkkel, gépesített műhellyel, kisteherautókkal és 12 munkatárssal az egyedi tervezésű bútorok piacán nívós helyet vívtunk ki magunknak.

További tervekkel, célokkal, ötletekkel várjuk ügyfeleinket, hogy megvalósíthassuk álmaikat.

Mottónk: 

Minőség 

Elégedettség

Garancia

Alaposság

Ami ebben segít bennünket: Sikerorientált csapat, amelyet magas szintű szakmai tudás, a munkatársakkal és az üzleti partnerekkel szembeni lojalitás jellemez.

Tisztelettel és köszönettel:

Csillag Zoltán

Ügyvezető

_MG_9060 _MG_9058 _MG_9154 _MG_9051
_MG_9064 _MG_9167 _MG_9026 _MG_9021
_MG_9014 _MG_9035 _MG_9005 _MG_9000